2021 Yılının En İyi 25 Ücretsiz WordPress Teması | HackPortals.org | Hack Forum • Warez Forum • Hack sitesi • Crack Forum • Hacker Sitesi • Hack Forumu • Instagram Hack Forum • Free Scriptler • Türk Hack Siteleri • Hack Forumu • Cracked Accounts • CC Forum

2021 Yılının En İyi 25 Ücretsiz WordPress Teması

Haber

Haber
Haber
Kas 3, 2021
103
47
28
HPCoin
0
Bir web sitesi kurmak istiyorsanız ihtiyacınız olan en önemli şeylerden birisi WordPress temasıdır. Bu WordPress teması sayesinde farklı bir görünüm ve kullanışlı bir ara yüze sahip olabilirsiniz. Bu nedenle temanızı seçerken, sitenizin içeriği ve kullanım amacına göre seçmelisiniz. Sitenizin içeriğine uyumlu bir WordPress teması, daha çok ilgi görmesini ve dikkat çekmesini sağlar.

İlk defa bir web sitesi oluşturacak kişiler için bir WordPress teması seçmek oldukça zor olabilmektedir. Burada özellikle ücretsiz temaları arayan kişiler için önemli WordPress temalarından bahsedeceğiz. 2021 yılı ile birlikte site kurarken bu temalara mutlaka göz atmalısınız. Peki, WordPress teması seçerken nelere dikkat edilmelidir? Sitenize uygun bir WordPress teması nasıl seçilir? En iyi ücretsiz WordPress temaları hangileridir? İşte 2021 yılının en iyi 25 ücretsiz WordPress teması!

en iyi wordpress temaları 2021


WordPress Teması seçerken nelere dikkat edilmeli?​

Mobil Uyumluluk​


Günümüzde oldukça artan mobil kullanım ile birlikte WordPress temanızı seçerken ilk dikkat etmeniz gereken konu bu olmuştur. Seçtiğiniz temanın mobil kullanıma uyumlu olması, daha fazla kullanıcıya ulaşmanız için oldukça önemlidir. Seçtiğiniz tema tüm cihazlarda çalışmalıdır.

Hız ve Hafiflik​


Seçtiğiniz WordPress teması hızlı olmalıdır. En az sayıda kaynak kullanarak hızlı çalışmalıdır. Çünkü günümüzde insanlar beklemek istemez. Eskisi gibi bir sayfanın 5-10 saniye gibi sürelerde açılması insanların sitenizde dolaşmaktan vazgeçmesine neden olabilir.

Kolay Özelleştirme Seçenekleri​


WordPress teması seçerken mutlaka özelleştirme seçenekleri sürükle ve bırak çeklinde olan temaları seçmelisiniz. Bu sayede sitenizi düzenlerken sürekli bir kod yazma durumundan kurtularak zaman kazanabilirsiniz.

WordPress Eklentileri ile Entegrasyon​


Seçeceğiniz WordPress teması, birçok WordPress eklentisi ile entegre olabilir olmalıdır. Binlerce yararlı WordPress eklentisi vardır. Bu nedenle işinize yarayacak eklentileri, seçeceğiniz temanın destekleyip desteklemediğinden emin olmalısınız.

Tüm bu özellikler WordPress teması seçerken bilmeniz gereken özelliklerdir. Şimdi sırada 2021 yılının en iyi 25 ücretsiz WordPress teması var.

En İyi 25 Ücretsiz WordPress Teması 2021​

  1. OceanWP​


2021 Yılının En İyi 25 Ücretsiz WordPress Teması listemizin ilk sırasında geniş kullanım yelpazesi ile OceanWP bulunmaktadır. Blog yazarları, e-ticaret siteleri ve iş dünyası gibi birçok sektör için kullanışlı olan bu WordPress teması, en çok tercih edilenler arasında. Profesyonel ve şık görünümü ile dikkat çekmektedir.

  1. StoreFront​


Storefront, e-ticaret sitelerinin en çok tercih ettiği WordPress temalarından birisidir. E-ticaret sitenize hızlı bir şekilde entegre edip düzenleyerek hızlıca satış yapmaya başlayabilirsiniz. Sağladığı pek çok kolaylık ile dikkat çekmeye ve kullanılmaya devam etmektedir. Sayısız ürün ekleyebilir, fiyat listesi oluşturabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz.

  1. Zakra​


2021 yılının en iyi 25 ücretsiz WordPress teması arasında en hızlılarından birisi Zakra’dır. Özellikle hızı ve performansı ile birçok kullanıcı tarafından tercih edilen bir WordPress temasıdır. Birçok eklenti ile de entegre olabilen bu tema, sağladığı kolaylıklar ile ilgi görmektedir. Dil destekleri, mobil uyumluluk ve renk seçenekleri de diğer artılarındandır.

  1. Neve​


Neve, çok amaçlı ücretsiz WordPress temalarından birisidir. Kişisel portföy, küçük işletmeler ve yeni girişimler için oldukça idealdir. Minimalist bir görünüm ile oldukça ilgi görmektedir. 80’den fazla hazır tasarıma sahiptir.

  1. Hestia​


En çok tercih edilen WordPress temalarından birisi olan Hestia, basit ve şık tasarımı ile dikkat çekmektedir. Modern tasarımı ve çeşitli paketleri ile 2021 yılında da en iyi ücretsiz WordPress temaları arasındadır. Mega menüleri ile dikkat çeken Hestia, listenin en iyi temalarından birisidir.

  1. ColorMag​


Colormag; blog yazıları, haber sitesi ve dergiler için oldukça uygun bir temadır. Kolay uygulanması, hızı ve özel bileşenleri ile en çok tercih edilen temalardandır. Senelerdir çok fazla kullanılan ve 2021 yılının da en iyi ücretsiz WordPress temalarından olacak ColorMag, kullanılmaya devam etmektedir. Birçok eklenti ile entegre olabilen, performansı yüksek ve eşsiz bir yazı sistemine sahiptir.

  1. Sydney​


Profesyonel görünüm için bir başka WordPress eklentisi; Sydney. Özellikle kişisel portföy, şirket ve çeşitli işletmeler için tavsiye edilen temalardan birisidir. Tüm Google fontları ve renklerine erişebileceğiniz sistemi ile logo yükleme imkanı da sunmaktadır. Bu sayede markanızı en iyi şekilde yansıtacağınız bir web sitesi kurabilirsiniz. İş dünyasında sık kullanılan Sydney, 2021 yılının da en iyilerinden birisi olacaktır.

  1. Shapely​


Giriş ekranı ile dikkat çeken bu tema, 2021 yılının en dikkat çeken temalarından birisi olacaktır. Özellikle insanların istediği şeyi hemen görmek istemesi, bu temayı daha değerli hale getirecektir. Güzel bir giriş ekranı, aşağı doğru kayan sayfa ve widget bölümleri ile ziyaretçilere güzel bir görünüm sunmaktadır.

  1. Zerif Lite​


Tıpkı Shapely gibi tek sayfalık bir WordPress temasıdır. 90 binin üzerinde aktif kullanım ile en çok indirilen WordPress temalarından birisidir. SEO dostu bu tema, kişisel portföy oluşturmak isteyenlerin vazgeçilmezlerinden birisidir. Fotoğrafçıların da sık kullandığı bir temadır.

  1. Customizr​


Kolayca özelleştirilebilen bir WordPress temasıdır. Hem profesyonel kullanıcılar hem de yeni başlayanlar için oldukça güzel kolaylıklar ve özellikler sunmaktadır. Mobil cihazlara uyumu ve birçok eklenti ile entegre olabilmesi nedeni ile en çok tercih edilen WordPress temalarından birisidir.

  1. Vantage​


2021 yılının en iyi ücretsiz WordPress teması listemizin sıradaki ismi Vantage. Temiz ve profesyonel bir görünüme sahip olan bu WordPress teması, özellikle işletmeler için net ve şık bir görünüm sunmaktadır. Binlerce eklenti ile en güçlü eklentilere dahi yakın bir entegrasyon göstermektedir. Google fonts entegrasyonu da önemli özelliklerinden birisidir.

  1. Flash​


Flash, sürükle ve bırak şeklindeki sayfa yöneticisi ile pek çok site oluşturucusunun ilgisini çeken bir temadır. Yeni başlayanların en çok tercih ettiği WordPress temalarından birisidir. Hızlı ve yüksek performansı ile dikkat çekmektedir. Dahili başlangıç demoları ise başka artısıdır.

  1. News Portal​


Adından da anlaşılacağı üzere genellikle haber siteleri ve dergilerin kullandığı bir WordPress temasıdır. Özel başlık düzenleri ce canlı özelleştirmeler ile blog yazarları, haber siteleri ve yayıncıların dikkatini çekmektedir. Zaten başlangıçta online dergiler için tasarlanmıştır. Birçok renk düzenine sahiptir.

  1. Spacious​


Düzenli, temiz ve minimal bir WordPress teması isteyenler için bire bir. Özellikle yeni işletmeler ve serbest çalışanlar için önerilen bir temadır. Basit ve şık görünümü ile profesyonel bir bakış kazandırmaktadır. Marka logosu ekleyebilir, sosyal medya bağlantılarınızı dahil edebilirsiniz. Kişisel portföy için de önemli WordPress temalarından birisidir.

  1. Striker​


Striker, birçok özelleştirme seçeneği ile dikkat çekmektedir. Özellikle yeni başlayanların çabuk adapte olabileceği bir WordPress temasıdır. Birçok farklı özelleştirme seçeneği ile ilgi görmeye devam etmektedir.

  1. Virtue​


Blog yazarlarından e-ticaret yapan kişilere kadar birçok alana hizmet edebilecek bir WordPress temasıdır. Bu yönüyle birçok site üreticisinin de dikkatini çekmektedir. Temiz ve modern tasarımı da onu göz önünde tutan özelliklerinden birisidir.

  1. iFeature​


Başlangıçta çevrimiçi mağazalar için tasarlanan bu WordPress teması, zamanla her amaç için kullanılabilecek bir tema haline gelmiştir. Sürükle ve bırak özelliği ile kullanım kolaylığı sağlamaktadır. Birçok özelleştirme ögesiyle de dikkat çekmektedir.

  1. Optimizer​


Optimizer, hemen kullanmaya hazır bir WordPress temasıdır. Özellikle yeni başlayanlar ve ilk defa web sitesi kuracaklar için geliştirilmiştir. Güzel bir açılış sayfası ile şık bir görünüm elde edebilirsiniz.

  1. MH Magazine Lite​


Online dergiler için üretilmiş bir başka tema da MH Magazine Lite’dir. Birçok kategori seçeneği, reklam yerleştirmeleri ve çeşitli özelleştirme araçları ile dikkat çekmektedir. Sürükle ve bırak modülü ise bir başka kolaylık alanı sağlamaktadır.

  1. Moesia​


Modern görünüm ile geleneksel estetiğin buluştuğu bir temadır. Yeni başlayanlar için hem estetik hem de profesyonel bir tema seçimi için tavsiye edilmektedir.

  1. Corporate Plus​


İşletmelerin en çok tercih ettiği WordPress temalarından birisidir. Profesyonel görünümü ve kullanım kolaylıkları nedeniyle ilgi görmektedir. Tek sayfalı bir tema olan Corporate Plus, birçok özelleştirme imkanı sunmaktadır.

  1. One Page Express​


Adından da anlaşılacağı gibi tek sayfalı bir WordPress temasıdır. Tek sayfalı web sitelerinin giderek popüler olması ile One Page Express olduka ilgi görmüştür. Canlı içerik düzenleyebileceğiniz bir WordPress teması olarak göze çarpmaktadır. Video ve slayt gösterisi yapabileceğiniz bir arka plan da yaparatabilirsiniz.

  1. Athena​


Birçok ek özelleştirme seçeneği ile dikkat çeken bir başka WordPress teması ise Athena’dır. 2021 yılının en iyi 25 ücretsiz WordPress teması arasında yer almaktadır. Canlı özelleştirmeler yapabileceğiniz kullanışlı bir temadır.

  1. Edge​


Blog yazarları ve fotoğrafçıların en çok tercih ettiği temalardan birisi de Edge’dir. Basit, minimal ve şık görünümü ile dikkat çekmektedir. Çeşitli iletişim ve galeri şablonlarına sahip bu tema, SEO dostu ve sosyal medya entegrasyonuna uygundur. Çapraz tarayıcı uyumlu bu WordPress teması, 2021 yılının en dikkat çeken temalarından olacaktır.

  1. Make​


2021 yılının en iyi 25 ücretsiz WordPress teması listemizin son sırasında Make adlı tema yer almaktadır. Bu tema, gelişmiş sürükle ve bırak özelliği ile kolaylık sağlamaktadır. Sınırsız özelleştirme imkânı sunmaktadır. Sayfa düzeni konusunda tam bir hakimiyet kurabilir ve zevkinize göre yapmak istediğiniz özelleştirmeyi sürükleyip bırakabilirsiniz. Özel markalama seçenekleri, Google Fonts entegrasyonu ile de dikkat çekmektedir. Ve artık en iyi WordPress temaları 2021 konulu makalenin sonuna geldik sizlerde beğendiğiniz temaları yorumlarda belirtebilirsiniz.


 

dvrzener

Gezgin
Haz 23, 2022
7
0
1
HPCoin
222
kurmak istiyordum ve bilgilerim yalnızca word press ile site kurmaya yetecek kadardı.
Etrafımdaki insanlar ile bunu paylaştığım vakit beni küçümsedikleri için vazgeçmiştim maalesef.
Sonrasında word press de iyice gelişip bu işin ticaretini yaptığımda geçmişte yaptığım hatanın iyi ki
gerçekleştiğini söylemiştim.
 
Üst Alt